Vaza Fly’s Eye | KASIA ZAREBA

Kasia Zareba a crescut și a studiat arhitectura în Polonia. S-a mutat în Olanda pentru a continua studiile la Academia de Design din Eindhoven. După absolvire și-a deschis propriul studio de design, în Eindhoven.

Ca designer multidisciplinar, Kasia Zareba experimentează cu o varietate de scări și materiale. Trece cu ușurință de la mic la mare, de la atent finisat la brut, mizează pe imaginație și tehnologie.

Am descoperit recent una dintre creațiile sale – vaza Fly’s Eye, un accesoriu decorativ foarte ingenios. A fost creată pentru  Krafla, un brand conceput de Kasia și partenera sa, Paulina Pajak și va fi produsă începând cu luna septembrie.

Fly-Eye-Vase_3

“Această vază a fost inspirată de unul dintre vizionarele proiecte ale lui Fuller, domul “Fly’s Eye”. Numele vine de la asemănarea cu structura ochiului de muscă. Constă în două părți: partea inferioară este un recipient pentru apă, iar partea superioară un dom perforat care susține poziția verticală a florilor separând tulpinile una de cealalta. Astfel, fiecare floare în parte beneficiază de grijă și atenție optime și împreună împart același recipient cu apă. Cele două parți se pot potrivi în combinații variate de culori. Din recipientul pentru apă se vede doar o parte îngustă ce poate fi un accent de culoare pentru ansamblu.”

Fly-Eye-Vase_2

Fly-Eye-Vase_7

Fly-Eye-Vase_8

Fly-Eye-Vase_4

Fly-Eye-Vase_5

Fly-Eye-Vase_6

Source: http://kasiazareba.com/

http://www.krafla.eu/

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.