Sediul Stephenson Harwood din Hong Kong | Spatial Concept

DESIGN INTERIOR: SPATIAL CONCEPT

LOCATIE: Hong Kong

FOTOGRAFII: Spatial Concept

FINALIZAT: 2014

DESPRE PROIECT:

Sediul firmei de avocatura Stephenson Harwood, proiectat de Spatial Concept ridica standardul birourilor de avocatura, printr-un design sustenabil, energic si inovator.

Cum astazi sustenabilitatea si atitudinea eco apar tot mai mult ca principale valori ale corporatiilor, designerii de interior de la Spatial Concept au incercat sa le transpuna in conceptului de interior, lasand creativitatea sa creasca organic si sa se ramifice in toate aspectele proiectului.

Pentru a reflecta personalitatile si energiile ‘mintilor juridice’ de la Stephenson Harwood, designerii au venit cu un concept fresh pentru noul spatiu de birouri – ‘gradina /loc de joaca urban’. In lobby-ul de la intrare au propus un perete verde curb, o masa de billiard si o zona pentru darts. Au anexat si o sala de fitness pentru a mentine in forma si trupul, nu numai mintea.

52212e230e08781ef63547522ac979ce
 

Un distilator de cafea vintage, din alama, marcheaza inima spatiului, alimentand continuu ‘mintile juridice’ cu cafea la comanda. Aroma cafelei proaspat rasnite, inunda zona de relaxare si da spatiului casual o tenta sofisticata. Au denumit-o “refreSH Café”, preluand initialele din Stephenson Harwood.

1d9b805d6ee068a4862c11e7f1ef86a1

Cafeneaua a devenit cel mai popular loc pentru intalniri, consultatii cu colegii, reevaluarea cazurilor sau pur si simplu pentru o scurta pauza de relaxare.

Pentru a crea o atmosfera fresh s-au jucat cu mai multe tipuri de fototapet: cu frunze in open space, cu peisaje montane in grupul sanitar al domnilor si cu sakura in cel al doamnelor.

301d0f780a0ed03b3d6cf94b3fc1f5de
 

Cafeneaua, locul de joaca si elementele eco de design au contribuit la un salt considerabil in productivitate si in moralul general al echipei. Dar cea mai importanta imbunatatire pe care noua atmosfera relaxata si deschisa a adus-o a fost cresterea calitatii comunicarii dintre avocati si clienti.

 

Sursa: http://spatialconcepthk.com/

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.